Според Лунния календар 12.09.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 12 септември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 4.18 часа на 12 септември до 9.27 часа на 14 септември).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко. Зараждат сетрайни чувства. Възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на партняорства и съдружия.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства, музика.

► Сделки с недвижими имоти.

► Сключване на брак.

► Зачеване на дете.

► Покупка на луксозни стоки.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решения.

► Има опасност от хранителни отравяния.

ДЕНЯТ попада в период на намаляваща Луна (до 24 септември). Периодът е идеален за очистване на организма и активни действия, за които е необходима повече енергия. довършете вече започнати дела. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите сиприключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не се чувствате зависими.

Внимание! В периода на Намаляваща Луна се отслабва трайно и бързо. Диетите дават добър резултат. А дори и да похапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 21.44 часа продължава 18 Лунен ден. Човек става пасивен и лесно се поддава на чуждо влияние. Внимавайте да не бъдете въвлечени в интриги. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Пиянството и тютюнопушенето са противопоказни. Препоръчва се очистване на червата.

Повече за осемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 21.44 часа започва 19 Лунен ден. Сатаниннски ден. Ако е възможно – останете си в къщи (денят е благоприятен за умствена работа в уединение)Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Запознанствата днес са с лошо продължение.

Повече за деветнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234