Според Лунния календар 13.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 13 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 14.27 на 11 януари до 2.26 часа на 14 януари).

На интелектуална честота сте. Нуждата от обмяна на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели, направете го сега. Логиката и емоцията се преплитат. Словото е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност, презентации, интервюта.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Търговски сделки, банкови операции.

► Научна работа, усвояване на нови професии.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Въздържайте се от лекомислени постъпки и прибързани изказвания.

► Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.

► Покупко-продажба на имоти.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 16 януари). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Времето не е подходящо за  диети. Спортувайте и се хранете разделно, за да не напълнявате.

ДНЕС до 15.16 часа продължава 12 Лунен ден. Ден на милосърдие, състрадание и любов. Направете добро. Не се карайте и не се сърдете на никого, защото помирението после ще бъде трудно. Не предприемайте нищо ново, защото ще доведе до загуби. Не се самосъжалявайте, не се оплаквайте и не плачете, за да не останете за дълго в това състояние. Добър ден за сключване на брак.

ДНЕС в 15.16 часа започва 13 Лунен ден. Възможно е днес да се повторят ситуации от имналото. Ако това се случи, значи с нещо не сте приключили. Постарайте се да се освободите от психическия товар и ще получите сили за нови сили за бъдещи дела. Денят е благоприятен за екипна работа, за учене и за получаване на нова информация.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234