Според Лунния календар 13.02.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 13 февруари е подходящ за…

ЛУНАТА е в ЛЪВ (от 21.16 часа на 12 февруари до 9.27 часа на 15 февруари).

Пълни сте с енергия и желание за любов. Щедри и великодушни сте. Авторитетът ви нараства. Дни натворчество и повишено либидо. Удоволствията и разкошът ви влекат. Имате нужда от обожание и признание. Проявявате стремеж към лидерство и честолюбие. Децата често въстават срещу родителите си.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Изяви и контакти с влиятелни лица и шефове.

► Правене на подаръци.

► Купуване на луксозни дрехи и бижута.

► Посещения на културни мероприятия.

► Начало на строителство на нов дом.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Финансови сделки.

► Сключване на договори.

► Превозване и търговия.

► Не критикувайте никого, особено шефа.

► Екипната работа няма да ви спори.

► Не сключвайте брак.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 февруари). Времето е чудесно за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега, ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от бързо и неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Сега всички вещества, които изграждат и укрепват тялото се усвояват пълноценно от храната. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС до 16.47 часа продължава 14 Лунен ден. Идеален е за започване на нови дела. Успешното им развитие е гарантирано. Обръщайте внимание на знаците, които ви дава съдбата. Дори съвет на непознат може да ви бъде от голяма полза днес. Денят е добър за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата. Полезна е всяко физическо натоварване.

ДНЕС в 16.47 часа започва 15 Лунен ден. Активизират се тъмните сили и сме особено уязвими психически. Критичен ден преди пълнолунието. Не е хубаво да се поддавате на съблазни. Не се препоръчва да започвате важни деба. възможни са тежки сънища с кошмари. Лош знак за този ден е кавгата.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234