Според Лунния календар 13.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 13 април е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВЕЗНИ (от 11.34 часа на 13 април до 19.21 часа на 15 април).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Семейните недоразумения се изглаждат бързо.

► Общуване с приятели и културни мероприятия.

► Добър момент за начало на членство в клуб или обществена организация.

► Покупко-продажба на предмети на изкуството, музикална апаратура, мебели.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Работа с огън, желязо, остри инструменти, киселини, перилни препарати, бои, лакове.

► Търговия с недвижимо имущество.

► Шофирайте с повишено внимание.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 април). Периодът на нарастваща Луна е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега, ще се развива добре и ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС до 18.23 часа продължава 14 Лунен ден. Идеален е за започване на нови дела – успешното им развитие е гарантирано! Обръщайте внимание на знаците, които ви дава съдбата днес. Вслушвайте се в съветите на околните. Дори съвет на непознат може да ви бъде от голяма полза. Денят е подходящ за пътувания, командировки, промени, свързани с работата. Всяка физическа работа е много полезна.

Повече за четиринайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 18.23 часа започва 15 Лунен ден. Активират се тъмните сили и сме особено уязвими психически. Критичен ден преди пълнолунието. Не е хубаво да се поддавате на съблазни. Не е препоръчително да започвате важни дела. Възможни са тежки сънища с кошмари. Лош знак за този ден е кавгата.

Повече за петнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234