Според Лунния календар 13.10.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 13 октомври е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 18.52 часа на 11 октомври до 2.31 часа на 14 октомври).

На интелектуална честота сте. Нуобходимостта от обмяна на информаиця е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели – направете го сега. Логиката и емоциите се преплитат. Словото е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламиране.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Търговия и банкови операции.

► Писмена и научна работа.

► Краткотрани пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Всичко, свързано с любовта, брака, партньорствата.

► Склонни сте да взимате необмислени решения и да вършите необмислени постъпки.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 24 октомври). Периодът на Намаляваща Луна е идеален за активни действия, за които е необхоидма повече енергия, довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите си. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не сте зависими повече.

Внимание! Диетите дават много добър резултат. Дори и да хапвате повече – сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 22.38 часа продължава 19 Лунен ден. Не е добър. Ако е възможно – останете си в къщи (денят е благоприятен за умствена работа в уединение). Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. запознанствата днес са с лошо продължение. новите идеи и планове ще бъдат „въздух под налягане“. Не сключвайте брак точно днес.

Повече за деветнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 22.38 часа започва 20 Лунен ден. Ден на освобождаване от тегоби, преодоляване на съмнения и духовен растеж. Всичко, започнато днес ще има успех, особена ако е свързано с творбичество. Не проявявайте гордост. Бъдете гъвкави в общуването. Голям е шансът да получите духовни прозрения.

Повече за двайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234