Според Лунния календар 13.12.2013 е подходящ за…

Според Лунния календар 13 декември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 22.41 часа на 12 декември до 8.42 часа на 15 декември).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Отваряте се за любовта (не е изключено да се зародят трайни чувства). Възприемчиви сте към красотата. склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на партньорства и съдружия.

► Сделки с недвижими имоти.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства.

► Покупки на луксозни стоки.

► Лечение и профилактика на половите органи.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решения.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (3-17 декември). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Периодът не е подходящ за диети. Ще имате неудържим апетит. За да не напълнявате е добре да се храните разделно.

ДНЕС до 14.28 часа продължава 11 Лунен ден. Мощен ден. У хората се пробужда огромна сила, която трябва да се насочи към съзидание. Имайте доверие в своите сили и възможности и ще се справите с всичко. Не бъдете пасивни! Действайте! Започнатото сега задължително доведете докрай! Денят е добър за молитви. Не използвайте остри и режещи инструменти. Дори хляба чупуте с ръце.

ДНЕС в 14.28 часа започва 12 Лунен ден. Ден на милосърдие, състрадание и любов. Направете добро. Добър ден за сключване на брак. Не се карайте и не се сърдете на никого, защото помирението после ще бъде трудно. Не се самосъжалявайте, не се оплаквайте и не плачете, за да не останете задълго в това състояние.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ