Според Лунния календар 14.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 14 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 2.26 часа на 14 януари до 15.02 часа на 16 януари).

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни. Отделяте повече време на дома и семейството. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност и затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Речни и морски пътешествия.

► Търговия със занаятчийски изделия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо.

► Не пийте алкохол и не яжте студени, замразени и консервирани храни.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 16 януари). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Времето не е подходящо за  диети. Спортувайте и се хранете разделно, за да не напълнявате.

ДНЕС до 16.07 часа продължава 13 Лунен ден. Възможно е днес да се повторят ситуации от имналото. Ако това се случи, значи с нещо не сте приключили. Постарайте се да се освободите от психическия товар и ще получите сили за нови сили за бъдещи дела. Денят е благоприятен за екипна работа, за учене и за получаване на нова информация.

ДНЕС в 16.07 часа започва 14 Лунен ден. Идеален е за започване на нови дела. Успешното им развитие е гарантирано. Обръщайте внимание на знаците, които съдбата ви дава днес. Вслушвайте се в съветите на околните. Дори съвет на непознат може да ви бъде от голяма полза. Денят е подходящ за пътувания и командировки и промени, свързани с работата. Полезна е всяка физическа работа.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234