Според Лунния календар 14.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 14 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВОДОЛЕЙ (от 6.08 часа на 13 юли до 5.41 часа на 15 юли).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството и природата. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно и се стремите да изглеждате добре.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Новаторски начинания.

► Рекламиране.

► Интелектуални и духовни занимания.

► Работа в екип и група по интереси.

► Дейности, свързани с техниката и научно-техническия прогрес.

► Покупка на техника.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Общуване с началници.

► Бъдете предпазливи при работа с електрически уреди, газови бутилки, химикали.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юли). Периодът е идеален за активни действия, за които е необходима енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Приключете с всичко ненужно. Ако имате заеми – издължете се.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно. Диетите дават добър резултат. Дори да похапвате повечко – няма да напълнете. Тази лунна фаза подтиква към активност.


ДНЕС до 22.16 часа продължава 17 Лунен ден. Най-ярката характеристика на този ден е любовта. Отреден е за празненства и тържества. Един от най-добрите дни за сключване на брак по любов. Няма обаче да донесе успех на егоистите, скучните и затворените хора.

Повече за седемнайсти Лунен ден можете да научите  ТУК

ДНЕС в 22.16 часа започва 18 Лунен ден. Човек става пасивен и лесно се поддава на чуждо влияние. Внимавайте да не бъдете въвлечени в интриги. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Пиянството и тютюнопушенето са противопоказни.

Повече за осемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234