Според Лунния календар 14.09.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 14 септември е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 9.27 часа на 14 септември до 18.25 часа на 16 септември).

На интелектуална честота сте. Нуждата от обмяна на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели – сега е моментът да го направите. Логиката и емоциите се преплитат. Словото е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност, интервюта, презентации.

► Писмена работа, учене, научна дейност.

► Усвояване на нови професии.

► Търговски сделки и банкови операции.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Краткотрани пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не прибързвайте с лекомислени решения и постъпки.

► Дейности, свързани с любовта, брака и партньорствата.

► Покупко-продажба на имоти.

ДЕНЯТ попада в период на намаляваща Луна (до 24 септември). Периодът е идеален за очистване на организма и активни действия, за които е необходима повече енергия. довършете вече започнати дела. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите сиприключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не се чувствате зависими.

Внимание! В периода на Намаляваща Луна се отслабва трайно и бързо. Диетите дават добър резултат. А дори и да похапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 23.09 часа продължава 20 Лунен ден. Ден на освобождаване от тегоби, преодоляване на съмнение и духовен растеж. Всичко, започнато днес ще има успех, особено ако е свързано с творчество. не проявявайте гордост. Бъдете гъвкави в общуването. Голям е шансът да получите духовни прозрения. Много подходящ ден за лечебно гладуване.

Повече за двайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 23.09 часа започва 21 Лунен ден. Енергетиката на този ден пробужда у хората активното начало. Прави ги по-смели, уверени и решителни. Добър ден за търговия, предприемачество, сключване на сделки и групова работа. С успех се провеждат митинги, събрания, спортни мероприятия. Благоприятен е за пътувания, но само с наземен транспорт.

Повече за двайсет и първи Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234