Според Лунния календар 14.12. 2013 е подходящ за…

Според Лунния календар 14 декември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 22.41 часа на 12 декември до 8.42 часа на 15 декември).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Отваряте се за любовта (не е изключено да се зародят трайни чувства). Възприемчиви сте към красотата. склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на партньорства и съдружия.

► Сделки с недвижими имоти.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства.

► Покупки на луксозни стоки.

► Лечение и профилактика на половите органи.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решения.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (3-17 декември). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Периодът не е подходящ за диети. Ще имате неудържим апетит. За да не напълнявате е добре да се храните разделно.

ДНЕС до 15.05 часа продължава 12 Лунен ден. Ден на милосърдие, състрадание и любов. Направете добро. Добър ден за сключване на брак. Не се карайте и не се сърдете на никого, защото помирението после ще бъде трудно. Не се самосъжалявайте, не се оплаквайте и не плачете, за да не останете задълго в това състояние.

ДНЕС в 15.05 часа започва 13 Лунен ден. Възможно е днес да се повторят ситуации от миналото и стари проблеми. Ако това се случи, значи с нещо не сте приключили. Постарайте се да се освободите от товара на миналото и ще получите сили за нови бъдещи дела. Анализирайте грешките си. Вземете си поука. Денят е благоприятен за учене и обработване на информация. Не се доверявайте. Не критикувайте. Яжте храни, пречистващи кръвта.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ