Според Лунния календар 15.02.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 15 февруари е подходящ за…

ЛУНАТА е в ДЕВА (от 9.27 часа на 15 февруари до 20.24 часа на 17 февруари).

Дава ви се шанс да изявите своите умствени способности. Дисциплинирани, практични, аналитични и прецизни в работата сте. Спазвате реда и чистотата повсеместно. С удоволствие помагате на другите. Появява се желание за самоусъвършенстване. Замисляте се сериозно за здравето си и променяте режима си на хранене.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на образование.

► Занимания, изискващи точност и концентрация.

► Търговия, банкови операции, боравене с документи.

► Започнатите сега диети дават добри резултати.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Явяване на изпити (подходящ е само за подготовката да тях).

► Сключване на брак (ще затънете в дребнавости с партньора си).

► Пътуванията ще са припрени и изнервящи.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

ДНЕС е Пълнолунието в ЛЪВ (в 1.54 часа). Това пълнолуние настъпи в 16 Лунен ден, което означава, че следващите две седмици до края на лунни я месец ще бъдат хармонични и спокойни, точно каквато е и характеристиката на 16 Лунен ден.

Внимание! На пълнолуние хората са възбудени, разсеяни и тревожни без конкретен повод. Допускат се грешки от невнимание. Не вземайте спонтанни и прибързани решения.

ДНЕС до 18.43 часа часа продължава 16 Лунен ден. Много чист ден на справедливостта, духовното пречистване и хармонията между духа и тялото. Не викайте, не се дръжте безцеремонно, не се гневете. Мотото на този ден е „Умереност“. Сексът е противопоказен. Добър ден за взимане на важни решения и за брак. Хрумват ви творчески идеи.

ДНЕС в 18.43 часа започва 17 Лунен ден. Най-ярката характеристика на този ден е любовта. Отреден е за веселие – за празненства и тържества. Един от най-добрите дни за сключване на брак по любов. Подходящ е за започване на нови и важни дела. Няма обаче да донесе успех на самотните, скучните и затворени хора.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234