Според Лунния календар 15.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 15 април е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВЕЗНИ (от 11.34 часа на 13 април до 19.21 часа на 15 април).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Семейните недоразумения се изглаждат бързо.

► Общуване с приятели и културни мероприятия.

► Добър момент за начало на членство в клуб или обществена организация.

► Покупко-продажба на предмети на изкуството, музикална апаратура, мебели.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Работа с огън, желязо, остри инструменти, киселини, перилни препарати, бои, лакове.

► Търговия с недвижимо имущество.

► Шофирайте с повишено внимание.

ДНЕС е Пълнолунието във ВЕЗНИ (в 10.43 часа). Пълнолунието е идеално за всички онези действия, които подкрепя Луната във ВЕЗНИ. На пълнолуние хората виждат максимално ясно както постиженията си, така и проблемите си.

Внимание! На Пълнолуние хората са възбудени, разсеяни, тревожни без конкретен повод. Допускат се грешки от невнимание. Не вземайте спонтанни и прибързани решения.

Чудесно е, че това Пълнолуние настъпва в 16 Лунен ден. Това означава, че през следващите две седмици ще цари мир, спокойствие и равновесие.

ДНЕС до 20.30 часа продължава 16 Лунен ден. Много чист ден на справедливостта, духовното пречистване и хармонията между духа и тялото. Не викайте, не се дръжте безцеремонно, не се гневете. Запазете спокойствие. Мотото на този ден е „Умереност!“. Добър е за взимане на важни решения и за брак. Хрумват ви творчески идеи. Почистете дома.

Повече за шестнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 20.30 часа започва 17 Лунен ден. Най-ярката характеристика на този ден е любовта. Отреден е за веселие, празнуване, тържества. Един от най-добрите дни за сключване на брак по любов. Подходящ е за започване на нови и важни дела. Денят обаче няма да донесе успех на самотните, егоистите, скучните и затворени хора. Малко алкохол днес не вреди.

Повече за седемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234