Според Лунния календар 15.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 15 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в КОЗИРОГ (от 20.06 часа на 13 юни до 20.28 часа на 15 юни).

Сега ще сте сдържани, внимателни, хладни и непристъпни. Подхождате сериозно към всичко. Интересувате се повече от материалното. Ще проявявате честолюбие. Ще се стремите към по-добро положение и финансова обезпеченост. Направо ще тичате към парите и властта. Склонни сте към егоистични постъпки.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Всичко, свързано със земеделие.

► Научна дейност.

► Сериозни и добре обмислени дейности.

► Общуване със специалисти.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Излети в планината.

► Добър момент за закаляващи процедури.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак и начало на нови връзки.

► Искане на повишение в службата.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юни). Периодът е подходящ за активни действия, изискващи повече енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече.

Внимание! Диетите дават добър резултат в този период. Дори и да си хапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС до 22.59 часа продължава 18 Лунен ден. Човек става пасивен и лесно се поддава на чуждо влияние. Внимавайте да не бъдете въвлечени в интриги. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Пиянството и тютюнопушенето са противопоказни.

Повече за осемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 22.59 часа започва 19 Лунен ден. Сатанински ден. Ако е възможно по-добре си останете в къщи. Денят е благоприятен за умствена работа в уединение. Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Запознанствата днес са с лошо продължение. Новите идеи и планове ще бъдат „въздух под налягане“. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност за нищо. Не сключвайте брак точно днес.

Повече за деветнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234