Според Лунния календар 15. 12. 2013 е подходящ за…

Според Лунния календар 15 декември е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 8.42 часа на 15 декември до 20.18 часа на 17 декември).

На интелектуална честота сте. Лесно се адаптирате и попивате информация. Логиката и емоциите се преплитат. Казаното от вас е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност, интервюта.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Търговски сделки и банкови операции.

► Научна работа, усвояване на нови професии.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.

► Покупко-продажба на имоти.

► Избягвайте лекомислените решения и прибързаните изказвания.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (3-17 декември). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Периодът не е подходящ за диети. Ще имате неудържим апетит. За да не напълнявате е добре да се храните разделно.

ДНЕС до 15.46 часа продължава 13 Лунен ден. Възможно е днес да се повторят ситуации от миналото и стари проблеми. Ако това се случи, значи с нещо не сте приключили. Постарайте се да се освободите от товара на миналото и ще получите сили за нови бъдещи дела. Анализирайте грешките си. Вземете си поука. Денят е благоприятен за учене и обработване на информация. Не се доверявайте. Не критикувайте. Яжте храни, пречистващи кръвта.

ДНЕС в 15.46 часа започва 14 Лунен ден. Един от най-мощните дни. Действайте смело и решително. Не пилейте енергията си. Започнете нови дела – успешното им развитие е гарантирано! следете за знаци, които съдбата ви дама. Вслушвайте се и в съветите на околните. дори съвет на непознат може да ви е от голяма полза. Денят е успешен за пътувания, смяна на работата и други промени. Полезна е всяка физическа работа.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ