Според Лунния календар 16.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 16 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВОДОЛЕЙ (от 20.28 часа на 15 юни до 21.27 часа на 17 юни).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Новаторски начинания.

► Интелектуални и духовни занимания.

► Работа в екип или група по интереси.

► Дейности, свързани с техника.

► Рекламирането е ефективно.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Кореспонденция с началници.

► Бъдете предпазливи при работа с електрически уреди, газови бутилки, химикали.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юни). Периодът е подходящ за активни действия, изискващи повече енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече.

Внимание! Диетите дават добър резултат в този период. Дори и да си хапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС до 23.41 часа продължава 19 Лунен ден. Сатанински ден. Ако е възможно по-добре си останете в къщи. Денят е благоприятен за умствена работа в уединение. Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Запознанствата днес са с лошо продължение. Новите идеи и планове ще бъдат „въздух под налягане“. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност за нищо. Не сключвайте брак точно днес.

Повече за деветнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 23.41 започва 20 Лунен ден. Ден на освобождаване от тегоби, преодоляване на съмнения и духовен растеж. Всичко, започнато днес ще има успех, особено ако е свързано с творчество. Не проявявайте гордост, бъдете гъвкави в общуването. Голям е шансът да получите духовни прозрения.

Повече за двайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234