Според Лунния календар 16.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 16 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е в РИБИ (от 5.41 часа на 15 юли до 7.08 часа на 17 юли).

Ставате свръхсетивни. Улавяте фините вибрации на вселената. Склонни сте към големи прозрения, но и към силно безпокойство. Изпитвате нужда от защита. Чувствата и емоциите вземат превес над логиката и разума. Съобразявате се с околните. Настроенията ви бързо се променят.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Обмисляне на идеи и предварителна подготовка на предстояща дейност.

► Търсене на спонсори, сключване на договори.

► Творческа работа и духовни занимания.

► Проявете милосърдие и се отдайте на медитация и молитва.

► Сключване на брак.

► Покупка на техника.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Прекаляване с плътските наслади и тайни любовни връзки.

► Илюзиите се смятат за реалност, пазете се от измами и заблуди.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юли). Периодът е идеален за активни действия, за които е необходима енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Приключете с всичко ненужно. Ако имате заеми – издължете се.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно. Диетите дават добър резултат. Дори да похапвате повечко – няма да напълнете. Тази лунна фаза подтиква към активност

ДНЕС до 23.27 часа продължава 19 Лунен ден. Сатанински ден. Ако е възможно – останете си в къщи. Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние. Запознанствата днес ще са с лошо продължение. Новите идеи и планове ще са „въздух под налягане“. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност за нищо. Не сключвайте и брак днес.

Повече за деветнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 23.27 часа започва 20 Лунен ден. Ден на освобождаване от тегоби, преодоляване на съмнения и духовен растеж. Всичко, започнато днес ще има успех, особено ако е свързано с творчество. Не проявявайте гордост, бъдете гъвкави в общуването. Голям е шансът да получите духовни прозрения.

Повече за двадесети Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234