Според Лунния календар 18.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 18 април е подходящ за…

ЛУНАТА е в СТРЕЛЕЦ (от 0.45 часа на 18 април до 4.29 часа на 20 април).

Луната ви поставя високи цели. Възможно е да проавите интерес към далечни земи, религии и култури. Идеалистичната ви нагласа се засилва. Лесно се разпалва огънят на ентусиазма. Приключенията и авантюрите ви влекат. Трудно приемате ограниченията. Децата стават непокорни. Ставате до болка искрени. Реакциите са интуитивни и спонтанни.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Духовна и интелектуална дейност.

► Разрешаване на юридически дела, правни въпроси, подаване на жалби, провеждане на съдебни процеси.

► Дълги пътувания и кантакти с чужденци.

► Задгранични инвестиции.

► Покупко-прадажба на спортни стоки.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Дейности, свързани със строителство и обработване на земя.

► Необходимо е повишено внимание при излети в планината.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 29 април). Тази лунна фаза подтиква към активност. Периодът е идеален за активни действия, за които е необходима повече енергия, както и за довършване на започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече.

Внимание! В този период се отслабва бързо и трайно. Дори и да хапвате повечко, сега няма да пълнеете бързо.

ДНЕС до 23.42 часа продължава 19 Лунен ден. Сатанински ден. Ако е възможно, по-добре е да си останете в къщи. Денят е благоприятен за работа в уединение. Голяма е опасността да попаднете под нечие чуждо влияние. Запознанствата днес са с лошо продължение. Новите идеи и планове ще са „въздух под налягане“. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност за нищо. Не сключвайте брак.

Повече за деветнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 23.42 часа започва 20 Лунен ден. Ден на освобогдаване от тегоби, преодоляване на съмнениея и духовен растеж. Всичко, започнато днес ще има успех, особено ако е свързано с творчество. Не проявявайте гордост, бъдете гъвкави в общуването. Възможни са духовни прозрения.

Повече за двайсти Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234