Според Лунния календар 18.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 18 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 7.08 часа на 17 юли до 11.44 часа на 19 юли).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи. Емоциите се изразяват спонтанно и са много демонстративни. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск за влизате в конфликт по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на нови дейности и работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Купуване на текстилни изделия и предмети за бита.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате и контролирайте егоизма си.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юли). Периодът е идеален за активни действия, за които е необходима енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Приключете с всичко ненужно. Ако имате заеми – издължете се.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно. Диетите дават добър резултат. Дори да похапвате повечко – няма да напълнете. Тази лунна фаза подтиква към активност

ДНЕС в 0.01 часа започва 21 Лунен ден. Енергетиката на този ден пробужда у хората активното начало. Прави ги смели, уверени и решителни. Благоприятен е за пътувания, но само с наземен транспорт. Добър ден за търговия, предприемачество, сключване на сделки, екипна работа. Много благоприятен за смяна на работата. С успех се провеждат митинги, събрания, спортни състезания.

Повече за двадесет и първи Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234