Според Лунния календар 19.12.2013 е подходящ за…

Според Лунния календар 19 декември е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 20.18 часа на 17 декември до 8.49 часа на 20 декември).

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни, но и много обидчиви и мнителни. Тегли ви да се затворите в себе си. Отделяте повече време на дома и семейството. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Търговия със занаятчийски изделия.

► Речни и морски пътешествия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна. Апетитът се нормализира. Престоят дни, подходящи за диета.

ДНЕС до 19.07 часа продължава 17 Лунен ден. Най-ярката характеристика на този ден е любовта. Един от най-добрите дни за сключване на брак по любов. Празнувайте и се веселете! Хубав ден за общуване и за срещи с приятели. Внимавайте само веселието да не прерасне в буйство. Пазете се от преразход на сили и енергия. Моментът е подходящ за започване на важни дела. Денят няма да донесе успех на самотните, егоистите, скучните и затворени хора.

ДНЕС в 19.07 часа започва 18 Лунен ден. Не е изключено да станете пасивни и податливи на чуждо влияние. Внимавайте да не бъдете въвлечени в интриги. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Проявете благоразумие и бъдете сдържани. Днес върви на хората, които са приспособими и жизнени. Не е препоръчително да спите продължително. Водните процедури ще имат положителен ефект.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ