Според Лунния календар 20.12.2013 е подходящ за…

Според Лунния календар 20 декември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ЛЪВ (от 8.49 часа на 20 декември до 21.20 часа на 22 декември).

Пълни сте с енергия и желание за любов. Щедри, великодушни и авторитетни сте. Но и доста честолюбиви. Удоволствието и разкошът ви привличат. Имате нужда от обожание и признание. Това са дни на творчество и повишено либидо. Проявявате стремеж към лидерство. Децата често въстават срещу родителите си.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Изяви и разговори с влиятелни личности.

► Правене на подаръци и купуване на луксозни дрехи и бижута.

► Спортуване.

► Развлечения, посещение на театър, изложби и кино.

► Начало на строителство.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Финансови сделки и сключване на договори.

► Екипна работа.

► Не критикувайте никого.

► Не сключвайте брак точно сега.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна. Апетитът се нормализира. Престоят дни, подходящи за диета.

ДНЕС до 20.03 часа продължава 18 Лунен ден. Не е изключено да станете пасивни и податливи на чуждо влияние. Внимавайте да не бъдете въвлечени в интриги. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Проявете благоразумие и бъдете сдържани. Днес върви на хората, които са приспособими и жизнени. Не е препоръчително да спите продължително. Водните процедури ще имат положителен ефект.

ДНЕС в 20.03 часа започва 19 Лунен ден. Благоприятен е за умствена работа в уединение. Управлявайте внимателно енергията си, защото тя може да се насочи, както към съзидание, така и към разрушение. Има опасност да изпаднете в депресия. страховете се усилват. ще се защитите от вредни влияния, ако си останете вкъщи. Запознанствата днес са с лошо продължение. Днес не сключвайте брак, нито пък договори.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ