Според Лунния календар 21.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 21 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 0.27 часа на 20 юни до 6.04 часа на 22 юни).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи. Емоциите се изразяват спонтанно и са много демонстративни. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск да влизате в конфликт по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на нови дейности и на работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Покупки на текстилни изделия и на предмети за бита.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате.

► Контролирайте егоизма си.

► Не сключвайте брак точно сега (рискувате бъдещите ви отношения да са конфликтни).

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юни). Периодът е подходящ за активни действия, изискващи повече енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече.

Внимание! Диетите дават добър резултат в този период. Дори и да си хапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС в 1.58 часа започва 24 Лунен ден. Този ден е с огромна преобразуваща и съзидателна сила. Време  е да разрушите старото и да създадете новото. Днес е подходящо да започнете нови големи дела. Денят е свързан със строителството. В древен Египет на този ден са полагали основите на пирамидите. Чудесен ден за активна творческа работа и за лечение.

Повече за двайсет и четвърти Лунен ден можете да научите  ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234