Според Лунния календар 22.09.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 22 септември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ДЕВА (от 18.55 часа на 21 септември до 7.00 часа на 24 септември).

Дава ви се шанс да изявите умствените си способности. Дисциплинирани, практични, аналитични, критични и прецизни в работата си сте. Спазвате реда и чистотата повсеместно. С удоволствие помагате на другите. Появява се желание за самоусъвършенстване. замисляте се сериозно за здравето си и променяте режима си на хранене.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Зарочване на образование.

► Търговия, банкови операции, боравене с документи.

► Занимания, изискващи точност и концентрация.

► Започнатите се диети дават добър резултат.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Явяване на изпити (подходящ е само за подготовката за тях).

► Сключване на брак (ще датънете в дребнавости с партньора си).

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Пътуванията ще са припрени и изнерявщи.

ДЕНЯТ попада в период на намаляваща Луна (до 24 септември). Периодът е идеален за очистване на организма и активни действия, за които е необходима повече енергия. довършете вече започнати дела. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите сиприключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не се чувствате зависими.

Внимание! В периода на Намаляваща Луна се отслабва трайно и бързо. Диетите дават добър резултат. А дори и да похапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС в 5.23 часа започва 28 Лунен ден. Един от най-хармоничните дни през лунния месец. не нарушавайте тази хармония с груби действия: рязане на дърва, късане на цветя, убиване на насекоми. Контролирайте емоциите си. Бъдете добронамерени. Ако сте недружелюбни, ви грози опасност от разболяване. Подходящ ден за покупка на ново жилище, за правене на ремонт и засаждане на полезни растения. Денят е подходящ и за съзерцание и медитация.

Повече за двайсет и осми Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234