Според Лунния календар 23.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 23 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 6.04 часа на 22 юни до 14.07 часа на 24 юни).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко. Зараждат се трайни чувства. Възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване партньорства и съдружия.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства, музика.

► Сключване на брак и зачеване на дете.

► Сделки с недвижими имоти.

► Покупка на луксозни стоки.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решение.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юни). Периодът е подходящ за активни действия, изискващи повече енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече.

Внимание! Диетите дават добър резултат в този период. Дори и да си хапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС в 3.07 часа започва 26 Лунен ден. Един от критичните и конфликтни дни. Хората се суетят, бърборят глупости, сплетничат. Има опасност да изхабите енергията си напразно. Затова се въздържайте от активни действия. Почивайте си. Не общувайте много. Не предприемайте нищо, тъй като ще ви донесе неуспех и вреда.

Повече за двайсет и шести Лунен ден можете да научите ТУК