Според Лунния календар 23.09.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 23 септември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ДЕВА (от 18.55 часа на 21 септември до 7.00 часа на 24 септември).

Дава ви се шанс да изявите умствените си способности. Дисциплинирани, практични, аналитични, критични и прецизни в работата си сте. Спазвате реда и чистотата повсеместно. С удоволствие помагате на другите. Появява се желание за самоусъвършенстване. замисляте се сериозно за здравето си и променяте режима си на хранене.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Зарочване на образование.

► Търговия, банкови операции, боравене с документи.

► Занимания, изискващи точност и концентрация.

► Започнатите се диети дават добър резултат.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Явяване на изпити (подходящ е само за подготовката за тях).

► Сключване на брак (ще датънете в дребнавости с партньора си).

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Пътуванията ще са припрени и изнерявщи.

ДЕНЯТ попада в период на намаляваща Луна (до 24 септември). Периодът е идеален за очистване на организма и активни действия, за които е необходима повече енергия. довършете вече започнати дела. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите сиприключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не се чувствате зависими.

Внимание! В периода на Намаляваща Луна се отслабва трайно и бързо. Диетите дават добър резултат. А дори и да похапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС в 6.21 часа започва 29 Лунен ден. Най-опасният ден през лунния месец. Хората остават без енергия. Не общувайте с досадници. Изгонете мрачните мисли от себе си. Днес не бива да правите планове. Не започвайте нищо ново. По-добре се занимавайте само с домакинска работа. Не вярвайте на обещания и предсказания. Спазвайте пост и сексуално въздържание. Пригответе си сами хляба.

Повече за двайсет и девети Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234