Според Лунния календар 24.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 24 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 6 часа на 24 юли до 17.56 часа на 26 юли).

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни. Отделяте повече време на дома и семейството. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност и затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата да пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Речни и морски пътешествия.

► Търговия със занаятчийски изделия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юли). Периодът е идеален за активни действия, за които е необходима енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Приключете с всичко ненужно. Ако имате заеми – издължете се.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно. Диетите дават добър резултат. Дори да похапвате повечко – няма да напълнете. Тази лунна фаза подтиква към активност

ДНЕС в 4.03 часа започва 27 Лунен ден. Мислете за нещо възвишено. Възможно е да откриете неочаквано решение на стар проблем. Не е изключено да имате прозрения. Добре е да слушате музика и да се разхождате сред природата. Отличен е за релаксация и медитация. Денят е подходящ и за всякаква работа и общуване с по-възрастни роднини.

Повече за двадесет и седми Лунен ден можете да научите  ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234