Според Лунния календар 25.03.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 25 март е подходящ за…

ЛУНАТА е в КОЗИРОГ  (от 22.04 часа на 23 март до 0.40 часа на 26 март).

Сега ще сте сдържани, внимателни, хладни и непристъпни. подхождате сериозно към всичко. Интересувате се повече от материалното. ще проявявате честолюбие, ще се стремите към по-добро положение в обществото и финансова обезпеченост. Направо ще тичате към парите и властта. Склонни сте към егоистични постъпки.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Всичко, свързано със земеделие.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Научна дейност.

► Сериозни и добре обмислени дейности.

► Общуване със специалисти.

► Излети в планината.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак и начало на нови връзки.

► Искане на повишение в службата.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 30 март). Периодът е подходящ за очистване на организма, активни действия, за които е нужна повече енергия, довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече. Приключете с всичко старо и ненужно.

Внимание! Диетите дават добри резултати. Дори да хапвате повечко – сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 2.35 часа продължава 23 Лунен ден. Денят се свързва с разрушаването на старото. Предстои ви радикална реформа, но е добре да сте пасивни. Проявява се склонността на хората към кавги, авантюри и глупави постъпки. не се поддавайте на гнева и лакомията. Яжте млечни храни и пийте много вода. Поръсете дома си със светена вода.

Повече за двайсет и трети Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 2.35 часа започва 24 Лунен ден. Този лунен ден е с огромна преобразуваща и съзидателна сила. Време е да разрушите старото и да създадете новото. Днес е подходящо да започнете нови големи дела. денят е свързан със строителството. В древен Египет именно на този ден са полагали основите на строителството на пирамидите. Чудесен е за активна творческа работа и за лечение.

Повече за двайсет и четвърти Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234