Според Лунния календар 25.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 25 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 14.07 часа на 24 юни до 0.07 часа на 27 юни).

На интелектуална честота сте. Необходимостта от обмяна на информация ви става необходимост. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели – направете го сега. Логиката и емоцията се преплитат. Словото е много въздействащо. Но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност, презентации и интервюта.

► Търговски сделки и банкови операции.

► Писмена и научна работа.

► Усвояване на нови професии.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не правете прибързани изказвания и не бъдете лекомислени в постъпките си.

► Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юни). Периодът е подходящ за активни действия, изискващи повече енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече.

Внимание! Диетите дават добър резултат в този период. Дори и да си хапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС в 4.29 часа започва 28 Лунен ден. Един от най-хармоничните дни през лунния месец. Не нарушавайте тази хармония с рязане на дърва, късане цветя и всякакви груби действия. Контролирайте емоциите си. Бъдете добронамерени. Ако сте недружелюбни ви грози опасност от разболяване. Денят е подходящ за покупка на ново жилище и правене на ремонт, както и за засаждане на полезни растения. Днес може да се отдадете и на съзерцание и медитация.

Повече за двайсет и осми Лунен ден можете да научите  ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234