Според Лунния календар 25.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 25 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 6 часа на 24 юли до 17.56 часа на 26 юли).

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни. Отделяте повече време на дома и семейството. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност и затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата да пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Речни и морски пътешествия.

► Търговия със занаятчийски изделия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 27 юли). Периодът е идеален за активни действия, за които е необходима енергия. Довършете вече започната работа. Финализирайте идеите и проектите си. С лекота бихте могли да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Приключете с всичко ненужно. Ако имате заеми – издължете се.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно. Диетите дават добър резултат. Дори да похапвате повечко – няма да напълнете. Тази лунна фаза подтиква към активност

ДНЕС в 4.55 часа започва 28 Лунен ден. Един от най-хармоничните дни от лунния месец. Не нарушавайте тази хармония с груби действия. Бъдете добронамерени. Ако сте недружелюбни ви грози опасност от разболяване. Подходящ ден за покупка на полезни растения, правене на ремонт, засаждане на полезни растения.

Повече за двадесет и осми Лунен ден можете да научите  ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234