Според Лунния календар 26.03.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 26 март е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВОДОЛЕЙ (от 0.40 часа на 26 март до 2.11 часа на 28 март).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Новаторски начинания.

► Интелектуални и духовни занимания.

► Дейности, свързани с наука и техника.

► Работа в екип и група по интереси.

► Рекламиране.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Кореспонденция с началници.

► Работа с електрически уреди и инсталации, газови бутилки и химикали.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 30 март). Периодът е подходящ за очистване на организма, активни действия, за които е нужна повече енергия, довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече. Приключете с всичко старо и ненужно.

Внимание! Диетите дават добри резултати. Дори да хапвате повечко – сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 3.25 часа продължава 24 Лунен ден. Този лунен ден е с огромна преобразуваща и съзидателна сила. Време е да разрушите старото и да създадете новото. Днес е подходящо да започнете нови големи дела. денят е свързан със строителството. В древен Египет именно на този ден са полагали основите на строителството на пирамидите. Чудесен е за активна творческа работа и за лечение.

Повече за двайсет и четвърти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 3.25 часа започва 25 Лунен ден. Ден на пасивност, усамотение и покой. Не бъдете активни, прибързани и суетни. Избягвайте случайните контакти и изненади. Денят е отреден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушайте се във вътрешния си глас. Обмислете живота си и анализирайте светогледа си. Следете какви знаци ви дава съдбата. Не започвайте нищо ново, но довършете започнатото.

Повече за двайсет и пети Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234