Според Лунния календар 27.03.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 27 март е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВОДОЛЕЙ (от 0.40 часа на 26 март до 2.11 часа на 28 март).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Новаторски начинания.

► Интелектуални и духовни занимания.

► Дейности, свързани с наука и техника.

► Работа в екип и група по интереси.

► Рекламиране.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Кореспонденция с началници.

► Работа с електрически уреди и инсталации, газови бутилки и химикали.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 30 март). Периодът е подходящ за очистване на организма, активни действия, за които е нужна повече енергия, довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Ако имате заеми – издължете се, за да не бъдете зависими повече. Приключете с всичко старо и ненужно.

Внимание! Диетите дават добри резултати. Дори да хапвате повечко – сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 4.02  часа продължава 25 Лунен ден. Ден на пасивност, усамотение и покой. Не бъдете ективни, прибързани и суетни. Избягвайте случайните контакти и изненади. Денят е отреден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушайте се във вътрешния си глас. Обмислете живота си и анализирайте светогледа си. Следете какви знаци ви дава съдбата. Не започвайте нищо ново, но довършете започнатото.

Повече за двайсет и пети Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 4.02 часа започва 26 Лунен ден. Един от критичните и конфликтни дни. Хората се суетят, бърборят глупости, сплетничат. Има опасност да изхабите енергията си напразно, ако правите същото. Въздържайте се от активни действия. Почивайте си. Не общувайте много. Не започвайте нищо, защото започнатото сега ще ви донесе загуба и вреда.

Повече за двайсет и шести Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234