Според Лунния календар 27.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 27 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 0.07 часа на 27 юни до 11.44 часа на 29 юни).

Интуицията ви е силна, ставате състрадателни. Отделяте повече време на дома и семейството. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност и затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Търговия със занаятчийски изделия.

► Речни и морски пътешествия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Бъдете внимателни при работа с остри предмети, огън и желязо.

ДНЕС е Новолуние в РАК (11.10 часа). Начало на нов житейски цикъл, макар че все още ще ни липсва енергия за активни действия. Днес (по-скоро с мисли и планове, отколкото с действия) сложете началото на нещо, което искате да се развива успешно в бъдеще. Обърнете внимание на всяко предложение, което получите. Ако днес вземете пари отнякъде, през следващия месец ще ви върви само на пари.

Внимание! На Новолуние не са желателни никакви хирургически интервенции. Има опасност и от лекарски грешки.

ДНЕС в 06.06 часа започва 30 Лунен ден. Не през всеки месец има 30 Лунен ден. Това е в време на хармония, любов и прошка. Желателно е да завършите започнатото през месеца и да си направите равносметка. Не се препоръчва да започвате нови дела. Не бива да градите и планове. Денят е най-добър за почивка и съзерцание.

Повече за трийсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 11.10 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. Посветете го на възвисяващи духа дейности. Простете на приятели и неприятели, които са ви обидили. Денят е свързан с главата и е отреден за работа с менталната енергия. Внимавайте какво си мислите. Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира.

Повече за първи Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234