Според Лунния календар 28.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 28 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 0.07 часа на 27 юни до 11.44 часа на 29 юни).

Интуицията ви е силна, ставате състрадателни. Отделяте повече време на дома и семейството. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност и затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Търговия със занаятчийски изделия.

► Речни и морски пътешествия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Бъдете внимателни при работа с остри предмети, огън и желязо.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 12 юли). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега ще се развива успешно и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Всички вещества от храната се усвояват пълноценно. Това е период на натрупване на енергия.

ДНЕС в 7.00 часа започва 2 Лунен ден. Не се гневете. Сдържайте емоциите си. Възможно е да проявите скъперничество. Добре е съзнателно да развивате щедростта си. Днес може да определите коя храна е полезна за вас и коя – вредна. Ако се отвратите от някоя, значи тя не е за вас. Полезни са само храните, към които ви тегли. Същото се отнася и до хората. Днес изведнъж може да усетите с кого не бива да общувате.

Повече за втори Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234