Според Лунния календар 29.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 29 април е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 17.24 часа на 28 април до 23.57 часа на 30 април).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и финанси. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко. Зараждат се трайни чувства. възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на работа, свързана с дизайн, изящни изкуства, музика.

► Сделки с недвижими имоти.

► Сключване на съдружия.

► Сключване на брак и зачеване на дете.

► Покупки на луксозни стоки.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решение.

ДНЕС е Новолунието в ТЕЛЕЦ (9.15 часа). Новолунието е идеално за започване на нов житейски цикъл (но все още нямате енергия за това) и отказване от вредни навици. На Новолуние е добре да сложите начало на нещо ново, което държите да се развие благоприятно в бъдеще. Обърнете внимание на всяко предложение, което получите. Ако днес вземете пари отнякъде – през следващия месец ще ви върви само на пари.

Внимание! Има опасност от лекарски грешки.

ДНЕС в 6.30 часа започва 30 Лунен ден. Не всеки месец има 30 Лунен ден. Това е ден на хармония и любов, на покаяние и прошка. Желателно е за завършите започнатото през месеца и да си направите равносметка. Не се препоръчва да се започват нови дела. Не бива да градите планове за бъдещето. Това е най-добрият ден за почивка и съзерцаване на красотата.

Повече за трийсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 9.15 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. Посветете го на възвисяващи духа дейности. Простете на приятели и неприятели, които са ви обидили. Денят е свързан с главата и е отреден за работа с менталната енергия. Внимавайте какво си мислите. Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира.

Повече за първи Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234