Според Лунния календар 29.05.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 29 май е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 7.49 часа на 28 май до 17.14 часа на 30 май).

На интелектуална честота сте. Необходимостта от обмяна на информация става доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели – направете го сега. Логиката и емоцията ще се преплитат. Словото е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност.

► Търговски сделки и банкови операции.

► Писмена работа, учене, научна работа.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не правете лекомислени постъпки и не правете прибързани изказвания.

► Моментът е неблагоприятен за занимания, свързани с любовта, брака и партньорствата.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС в 6.32 часа започва 2 Лунен ден. Идеален е за гладуване и диети. Не се гневете. Сдържайте емоциите си. Добре е съзнателно да развивате щедростта си. Днес може да определите коя храна е полезна за вас и коя – вредна. Яжте само това, към което ви тегли. Същото се отнася и за хората – днес изведнъж може да усетите с кого не бива да общувате.

Повече за втори Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234