Според Лунния календар 30.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 30 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВОДОЛЕЙ (от 6.34 часа на 30 януари до 5.46 часа на 1 февруари)).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► За новаторски начинания.

► Интелектуални и духовни занимания.

► Работа в екип и в група по интереси.

► Чудесен момент за дейности, свързани с техниката и научно-техническия прогрес.

► Купуване на електронна техника.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Общуване с началници.

► Бъдете предпазливи при работа с електрически уреди, инсталации, газови бутилки и химикали.

ДНЕС е Новолунието във Водолей. Новолунието е идеално за започване на нов житейски цикъл. Чудесен момент за отказване от вредни навици. На Новолуние е добре да сложите начало на ноще ново, което държите да се развие благоприятно в бъдеще. Обърнете внимание на всяко предложение, което получавате. Ако днес вземете пари отнякъде, през следващия месец ще ви върви само на пари.

ДНЕС в 6.54 часа започва 29 Лунен ден. Най-опасният ден през лунния месец. Хората остават без енергия. не общувайте с досадници. Изгонете мрачните мисли и тъгата от себе си. Днес не бива да правите планове. Не започвайте нищо ново. Най-добре е да се занимавате само с домакинска работа. Не вярвайте на обещания. Спазвайте пост и сексуално въздържание. Сами си пригответе хляба (днес се ядат тестени изделия).

ДНЕС в 23.40 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. Посветете го на възвисяващи духа дейности. Не е добър за колективна работа. Простете на приятели и неприятели, които са ви обидили. Денят е свързан с главата и е отреден за работа с менталната енергия. Внимавайте какво мислите! Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира. Не се преуморявайте. Не яжте люто и горещо. Не пийте алкохол.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234