Според Лунния календар 30.03.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 30 март е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 4.55 часа на 30 март до 8.21 часа на 1 април).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено, ако зодията ви е Овен). Емоциите се изразяват спонтанно, демонстративно. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск да влизате в конфликти по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на нови дейности и работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Покупка на текстилни изделия и предмети за бита.

► Излети на чист въздух.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате.

► Контролирайте егоизма си.

► Не сключвайте брак (рискувате бъдещите ви отношения да са конфликтни).

► Не подписвайте договори и не инвестирайте дългосрочно.

ДНЕС е Новолунието в ОВЕН (в 21.46 часа). Новолунието е идеално за започване на нов житейски цикъл (но все още няма да имате достатъчно енергия за това и е добре да изчакате още малко с действията). На Новолуние е добре да сложите начало на нещо ново, което държите да се развие благоприятно в бъдеще. Обърнете внимание на всяко предложение, което получите. Ако днес вземете пари отнякъде, през следващия месец ще ви върви само на пари.

Внимание! Не са желателни никакви хирургически намеси. Има опасност от лекарски грешки.

ДНЕС в 6.48 часа започва 29 Лунен ден. Най-опасният ден от лунния месец. Хората остават без енергия. Не общувайте с досадници. Изгонете мрачните мисли и тъгата от себе си. Днес не бива да правите планове. Не започвайте нищо ново. Занимавайте се само с домакинска работа. Не вярвайте на обещания и предсказания. Спазвайте пост и сексуално въздържание.

Повече за двайсет и девети Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 21.46 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. Посветете го на дейности, възвисяващи духа. Простете на приятели и неприятели, които са ви обидили. Не е добър за колективна работа. Денят е свързан с главата и е отреден за работа с менталната енергия. Внимавайте какво си мислите. Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира. Денят не е добър за екипна работа.

Повече за първи Лунен ден можете да научите ТУК

 

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234