Според Лунния календар 30.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 30 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в ЛЪВ (от 11.44 часа на 29 юни до 0.25 часа на 2 юли).

Пълни сте с енергия и желание за любов. Щедри и великодушни сте. Авторитетът ви нараства. Това са дни на творчество и повишено либидо. Удоволствията и разкошът ви влекат. Имате нужда от обожание и признание. Проявявате стремеж към лидерство и честолюбие. Децата често въстават срещу родителите си.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Изяви и контакти с влиятелни лица и шефове.

► Поднасяне на подаръци.

► Купуване на луксозни дрехи и бижута.

► Посещения на театър, изложби и кино.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Финансови сделки.

► Сключване на договори и търговия.

► Екипна работа.

► Не критикувайте никого.

► Не сключвайте брак.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 12 юли). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега ще се развива успешно и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Всички вещества от храната се усвояват пълноценно. Това е период на натрупване на енергия.

ДНЕС в 8.52 часа започва 4 Лунен ден. Добре е да засадите дърво. Не режете дърва, не късайте цветя и други растения. поинтересувайте се от корена си. Проучете рода си и си спомнете миналото. Уединете се, ако е възможно (желателно е да си останете в къщи). Обмислете всичко добре. Не взимайте прибързани решения. Работата в екип е противопоказна днес.

Повече за четвърти Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234