Според Лунния календар 31.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 31 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВОДОЛЕЙ (от 6.34 часа на 30 януари до 5.46 часа на 1 февруари)).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► За новаторски начинания.

► Интелектуални и духовни занимания.

► Работа в екип и в група по интереси.

► Чудесен момент за дейности, свързани с техниката и научно-техническия прогрес.

► Купуване на електронна техника.

► Смяна на жилището.

► Развлечения.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Общуване с началници.

► Бъдете предпазливи при работа с електрически уреди, инсталации, газови бутилки и химикали.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 февруари). Времето е чудесно за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега, ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от бързо и неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Сега всички вещества, които изграждат и укрепват тялото се усвояват пълноценно от храната. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС в 7.32 часа започва 2 Лунен ден. Не се гневете. Сдържайте емоциите си. Възможно е да проявите скъперничество. Добре е съзнателно да развивате щедростта си. Днес може да определите коя храна е вредна за вас и коя – полезна. Яжте само онова, към което ви тегли. Същото се отнася и за хората – може изведнъж да усетите с кого не бива да общувате.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234