Тебеширения човек, К. Дж. Тюдор

На 17 август излиза от печат „Тебеширения човек”, един блестящ, майсторски конструиран трилър, чиито обрати ще шокират и най-наблюдателния читател!

Тебеширения човек“ ни връща в недалечната 1986 г., за да ни запознае с Еди и неговите приятели, деца на прага на юношеството. Дните им минават безметежно – в шляене в покрайнините на задрямалото английско селце, където живеят, и в търсене на приключения. Еди среща г-н Халоран, Тебеширения човек, и му хрумва идеята за таен код: децата започват да рисуват малки фигури с тебешир, които им служат да си разменят послания, понятни единствено на тях. Докато един ден мистериозно появило се тебеширено човече не ги отвежда право към разкъсано човешко тяло и след това нищо няма да е същото. Трийсет години по-късно Еди, който вярва, че е загърбил миналото, неочаквано получава писмо с тебеширена фигура…

К. Дж. Тюдор живее в Нотингам, Англия. Работила е като копирайтър, телевизионен водещ, глас зад кадър и е разхождала кучета срещу заплащане. Не се изкушава да се посвети изцяло на писането, но и никак не й липсва разхождането на четирикраки. „Тебеширения човек“ е дебютният й роман. Майсторското редуване на минало и настояще го превръща в забележителен трилър, в който всеки герой е като изваян от плът и кръв.