Бельо за първа корица

Легендата на българската поп музика Катя от дует Ритон се появи на корицата на списание Playboy. Фотосесията на звездата, която в момента се изявява и като ментор в предаването „Музикална академия“, е част от специалния „облечен“ брой, който се издава по повод 60-годишния юбилей на мъжката Библия. Фотосесията е изключително стилна и е придружена от интервю с Катя, в което звездата дори се шегува, че „жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки“. Известна с големия си бюст, Катя смело позира по бельо и в изискани тоалети, с които изглежда зашеметяващо и показва, че става все по-красива с годините.
За фотосесията Катя се спря на бельо от салон за бельо Bra Clinic – единственото място, където се предлагат сутиени в размери до чашка К! Именно там дамата с пищно деколте е намерила най-подходящия размер и модел сутиен след специална бра фитинг консултация. Различното в Bra Clinic е, че всяка дама минава през 5- минутна бра фитинг консултация за определяне най-правилния размер сутиен спрямо размера и формата на гърдите. Там ще намерите предложения както за най-надарените жени, така и за по-фини дами, но с голям бюст, а и за дами с по-малък бюст – подгръдната обиколка започва от 60 см., а чашките са в диапазон от А до К.
На корицата е с модел с меки чашки, който е подходящ за дами с голям бюст, благодарение на страхотната подкрепа, която предлага. Става въпрос за Idina balconette, който се предлага в размери до чашка H. Той е в много актуалния ретро стил и с изискана дантела, която допълва женствената визия на Катя.
Катя разкрива деколтето си и по-изрязан модел, а именно Neve. Този модел е с твърди и дълбоко изрязани чашки и оформя бюста по невероятен начин и създава мечтаното и съвършено кръгло деколте. Всички дами ще се радват да научат, че този модел е подходящ както за малки, така и за средно големи и големи гърди и е идеален за дрехи с дълбоко деколте.
Следващият модел, който облича Ритонката за стилната фотосесия е Sienna – страхотна кръгла форма, която придава по-прибран вид и визуално смалява големия бюст. Изключително красива комбинация от сатен и дантела до чашка К, този сутиен е най-добрия приятел на големия бюст.