ТОЛКОВА ДЪЛГО ТЕ ЧАКАХ

Толкова дълго те чаках
 
август, 2011 г.
 
© Maksim Toome / 123rf.com
 
Браво, в интимния ви живот значи се е появило раздвижване! Но вие се притеснявате, че след дългото прекъсване няма да можете да се насладите на секса с новия мъж и да стигнете до оргазъм. Как да преодолеете тези страхове!
 
Той едва ли ще забележи педикюра ви
но да си направите хубав педикюр въобще не е излишно. Преди всичко вие трябва да се почувствате съблазнителни и привлекателни. За жената сексуалната близост е малко нещо като театър. А за една актриса гримът, маникюрът и педикюрът са част от превъплъщенията є като актриса. Ето какво точно ви трябва.
Честно казано, когато мъжът е завъртян във вихъра на страстта, става късоглед и едва ли ще обърне внимание на педикюра ви точно в този момент. Но вие ще се чувствате далеч по-спокойно, ако сте въоръжени с всички „оръжия“ на женското прелъстяване. Увереността в себе си на никого не е навредила! Особено в секса.
Но само без крайности – не е нужно кардинално да променяте имиджа си. Защото дори и напълно нов, няма гаранция, че точно този имидж ще се хареса на новия ви партньор.
Ако новият ви партньор сам се погрижи за презервативите – супер! Значи е разумен човек. Но не бива изцяло да разчитате на него. Сложете си два-три в дамската чанта.
Ако не се явявате яростна противничка на порното, осигурете няколко диска с порно за вечерта. Нещо, което ви харесва да гледате. Това ще ви помогне да се настроите на интимна вълна и ще намали тревогата по повод на способността ви да възобновите сексуалния си живот. Повярвайте, не мъжът събужда чувствеността на една жена. Тя самата е в състояние да го направи доста по-качествено. Не очаквайте новият ви любим да ви завърти ума. Направете го сама със себе си.
Но колкото и да се подготвяте, навярно все малко притеснение ще ви остане. Трябва да сте убедени обаче, че ако един мъж е стигнал до вас до леглото, той предварително ви е харесал и си е представил секса с вас. Независимо какви дефекти имате и колко излишни сантиметра около талията.
 
Пробвайте още веднъж!
По-възможно е от първия път да не се получи. Но вие не се отказвайте да пробвате. В леглото позволете на своя избраник да вземе инициативата в свои ръце. Отпуснете се, нека той води. На повечето мъже им харесва ролята на завоевателя. Но ако партньорът ви пасува – не се паникьосвайте. Възможно е да се възбужда, когато жената проявява активност. Или пък е твърде възможно самият той да се притеснява. В този случай трябва да действате вие.
И не рисувайте в главата си сцени на идеален секс. Животът не е кино. На малцина им се получава от първия път. Даже и опитни любовници се дънят, защото и на тях им трябва време, за да разучат и свикнат с тялото на другия.
И в крайна сметка, ако този мъж е искал само секс от вас и не ви се обади през следващите дни, струва ли си да преживявате толкова навътре неговото изчезване?! Слава богу, че се е омел от живота ви. Много по-зле щяхте да се чувствате, ако се налагаше да се изяснявате на десетата среща, когато вие вече сте сериозно хлътнали.
Ако вие сте скъпа за този мъж, първият неуспех в леглото няма да го спре да продължава да ви търси. А ако продължи да ви търси и след сексуалния „неуспех“, значи се опитва да стане единствен за вас. Дръжте го здраво!