ТОП 10 НА АНТИСЕКСИ ДРЕХИТЕ

Топ 10 на антисекси дрехите
март, 2011 г.
Някои любими на жените дрехи са леко смущаващи, да не кажем, дразнещи за мъжете.
© Andrey Baturin, © Anatoly Tiplyashin | Dreamstime.com
Генерално мъжете не обичат жени, обсебени от модата. Дразнят ги супернатруфените дами, които с лека ръка обличат всичко, стига да е модерно, без оглед дали наистина отива на лицето и фигурата им.
Мъжете се възхищават на жени със собствен стил, което в техните представи означава стил, подчертаващ всички женски достойнства и скриващ всички недостатъци.
Искате конкретика? Ето го и рейтинга на най-безвкусните според обобщеното мъжко мнение дрехи от женския гардероб.
1. Лидерската позиция в този хит парад се пада на ШАЛВАРИТЕ. Оказва се, че тези панталони извикват в мъжките глави устойчива асоциация с… препълнен памперс на възрастна жена.
2. Колкото и да ви звучи странно, на почетното второ място са ОГРОМНИТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА. На мъжете по някаква причина им се струва, че те крият зад стъклата си… синини под женските очи.
3. На трето място са РИМСКИТЕ САНДАЛИ. Повечето мъже смятат, че обуто в тях, женското краче е някак брутално – като крака на гладиатори.
4. На четвърто място се нареждат така актуалните през последните два модни сезона ЛЕГИНСИ. Защо ли? Защото мъжете са на мнение, че в тях всяка жена изглежда плашещо вулгарно. Може би защото са прекалено впити по краката и дупето.
5. На пето място удобно са се наредили ОБЕМНИТЕ ПОЛИ ТИП ФЕНЕРИ, които според мъжкото мнение просто правят женската фигура уродлива и трябва незабавно да бъдат изхвърлени от женския гардероб.
6. Почетното шесто място е за СТИЛА ЕМО. По скромно мъжко мнение жената, придържаща се към този стил на обличане, прилича повече на безполово извънземно, отколкото на привлекателна жена.
7. На седмо място се нареждат ГАЩЕРИЗОНИТЕ. Видите ли, облечена в тях, жената напомня на мъжа… „кралица“ от бензиностанция. А колкото до елегантните трикотажни гащеризони по тялото, те още повече плашат силната половина на човечеството с… трудността си на събличане.
8. Осмото място навярно ще учуди мнозина – на мъжете не им харесват ЖЕНСКИТЕ ЧАНТИ! Но още по-противни са им плюшените играчки, които висят от чантите на възрастни жени. И още: не харесват, когато спортно облечена жена е нарамила елегантна чанта. И никак, ама никак не са очаровани от ОБЕМНИТЕ ДАМСКИ ЧАНТИ, които жените така обожават заради тяхната вместимост и функционалност.
9. На девето място, представете си, са РОКЛИТЕ С ГОЛ ГРЪБ. Оказва се, че мъжете въобще не смятат жените, облечени в тях, за секси. Напротив, те намират, че подобна дреха разваля женската фигура.
10. На десета позиция най-неочаквано се оказват ШОРТИТЕ. Според обобщеното мнение на представители на силния пол тази дреха не отива почти на никоя жена (от 100 жени най-много на 5 да им отива!). При това се имат предвид шорти със съвършено различни дължини.
Шокирани ли сте? Питате се какво ни остана да носим ли, за да се харесваме на мъжете?! В зоната на мъжката немилост не са попаднали деловите костюми, джинсите, полите и роклите с класически кройки, туниките, блузите, болерата, обувките на ток и дори тези на платформа. Така че има надежда, че и през този моден сезон ще има с какво да се облечем, та да изглеждаме привлекателно в мъжките очи.
Стилът емо
Предвижда носенето на два цвята – ярък и контрастен цвят (най-често розово) върху черна основа. Емо косите обикновено са черни, с дълъг бретон, който скрива очите.
Дамите, които държат на този стил, явно искат да изглеждат екстравагантно, да се открояват от останалите. Още детайли, характерни за стила емо, са коланите с много капси по тях, ръкавиците без пръсти, значките, нестандартните пръстени и черният маникюр. Основният акцент при емо грима пада върху силно подчертаните с черен молив очи.