Трийсти Лунен ден

Трийсти Лунен ден

Символи: златен лебед

Не всеки месец има трийсти лунен ден. А когато настъпва, този ден винаги е много кратък. Въпреки това бихте могли да го използвате пълноценно. Трийсти лунен ден е хармоничен и внася равновесие между доброто и злото. Важно е да имате приповдигнато настроение днес, да подкрепяте околните, да бъдете щедри и честни. Съзерцавайте красотата, бъдете открити. Напълнете сърцето си с чиста, хармонична енергия в последния ден на лунния месец.

Не забравяйте да си направите равносметка. Ако има нещо, което е останало незавършено – днес го доведете до край. Не бива да започвате нищо ново. Посветете деня на благодарността и на духовно очистване. Това ще ви помогне да встъпите в новия лунен цикъл със свежи сили. Проявете милосъриде и състрадание. Бъдете съпричастни към проблемите на другите. Не се дръжте лошо с хората, които са ви обидили. Простете чуждите грешки и сами се разкайте за своите.

Не бъдете дребнави и суетни. По-добре е да не общувате с неприятни и досадни хора. Прекарайте краткия трийсти лунен ден в спокойствие. Едновременно с очистващите мисли – въведете ред и в дома си. Може да украсите жилището си с предмети, носещи щастие. Един чудесен символ е подковата. Вслушвайте се в своя вътрешен глас. Днес се изострят интуицията и ясновидските способности. Предчувстията са верни. Сънищата са леки и хубави. Често се сбъдват и носят голяма радост.

Здраве и хранене. Изключете месото от менюто си. Храната днес трябва да е лека. Не натоварвайте стомаха, не отрупвайте масата. Алкохолът и цигарите са противопоказни. Подстригването на косата не е желателно – ще повлече след себе си опасности.

Мозъкът е уязвимата част на тялото днес. Не ге претоварвайте. Селектирайте информацията. Опитайте се да не влизате в съприкосновение със силни и остри миризми, както и със силни звуци. Болестите, възникнали днес не са опасни. Ако почувствате неразположение – дължи на душевността ви. За да оздравее тялото ви, трябва да излекувате душата си. Не е препоръчително да приемате лекарства.

Любов и отношения. Контролирайте емоциите си при общуване. Най-добре е да прекарате деня сред близки роднини и приятели. Общуването с непознати може да бъде пагубно. Бъдете искрени и открити – това е основната повеля на деня. Изглаждайте навреме дребните недоразумения, които могат да възникнат в съпружеските отношения.

Не е препоръчително днес да сключвате брак. Моментът е подходящ обаче за интимна близост и зачеване на дете. Детето, заченато днес ще расте спокойно. Животът му няма да бъде обременен нито от проблеми, нито от високи постижения. Важното е да бъде възпитано в милосърдие и приучено да обича себе си и природата.

Работа и творчество. Може да се заемете с неголеми финансови операции. По-добре е да не започвате крупни проекти. Отложете срещи и преговори. Върнете дълговете си и се отдайте на творчески дейности. Днес може да видите резултатите от усилията, които сте положили в хода на месеца. Днес всеки ще получи своето, според заслуженото от самия него. За хората на науката и за студентите – денят ще бъде успешен. Хората на изкуството трябва да работят усърдно днес. Днес може да се родят истински шедьоври. Някои ще открият у себе си нов неподозиран талант.

Родените на този ден са хора красиви и добри. По своята природа те са спокойни и разсъдливи. Възможно е да имат някои нездравословни проблеми, но сърцата им са открити и чисти. На тези хора е отредено да познаят любовта в най-висшите й вселенски прояви. В своя живот те обичат само веднъж и остават верни на любовта си докрай.

Доброта, саможертва, благородство, чувство за дълг и вътрешно достойнство – с това се отличават хората, родени днес.

В лошия случай – тези хора могат да бъдат отхвърлени от обществото. Вечно да страдат и да бъдат неразделни единствено от илюзиите си. Не правят никакви опити да подобрят начина си на живот. Може да се превърнат в безделници, чиито живот протича невзрачно.