Тринайсти Лунен ден

Тринайсти Лунен ден

Символи: колело

Денят е магичен и нееднозначен. От една страна той се характеризира със самсара – неспиращият цикъл, в който душата се преражда според индуизма. В този ден миналото може да ни настигне и в живота ни да се появят хора, за които сме били готови да забравим. Днес може да се върнат отново събития, които сте наблюдавали или преживели в миналото. Възможно е и да повторите стари грешки. Завръщането на миналото ни напомня за незавършени дела. Постарайте се да ги  приключите веднъж завинаги.

От друга страна денят е много подходящ за активна комуникация. Общителните хора днес ще имат успех. Работата в екип ще бъде плодотворна. Масовите мероприятия ще донесат добри доходи, публичните изказвания ще имат силно въздействие. Днес ще получавате от околните необичайно голямо количество информация. Необходимо е да я филтрирате. Ненужната информация пречи.

Моментът е благоприятен за очистване на кармата и за разплитане на противоречия. А как да проверите състоянието на кармата си? Просто наблюдавайте събитията от деня. Ако са подобни на събитията от вчерашния ден – всичко е наред. Тринайстият лунен ден е магичен. Числото 13 съответства на зодиакалния знак Водолей, който подпомага вътрешното и енергийното очистване. Числото 13 ни отвежда и към тринайстия зодиакален знак на Змиеносецът, който покровителства маговете. Ето защо се смята, че тринайстият лунен ден е най-подходящият от целия лунен месец за изработването на талисмани и лекарствени средства. Що се отнася до сънищата – днес те са пророчески и ще се сбъднат в скоро време.

Здраве и хранене. Днес може да си устроите богата трапеза. „Заредете“ дтомаха. Дори алкохолът днес е позволен. Посветете деня на корекции на тялото. Всички козметични и лекарствени средства денс са надарени с особена сила и ще бъдат полезни за огранизма ви. Странични ефекти няма да възникват. Денят е подходящ за премахване на брадавици, бенки, петна, бръчки.

Посетете сауна или салон за красота. Може да отидете и на фризьор. Подстрижката в тринайсти лунен ден ще ви направи привлекателни и ще ви подмлади. Днес организмът ни се обновява с жизнени сили. Чувстваме се по-свежи и по-млади. Всяка козметична процедура ще има отличен ефект.

Дано не се разболявате днес, защото болестите възникнали в тринайсти лунен ден са опасни и продължителни. Ако обаче започнете лечение днес, то мощната оздравителна сила на деня може да помогне излекуването да протече по-бързо. Болестта, възникнала днес по всяка вероятност е резултат на нарушена карма. Анализирайте миналото си, освободете се от товара му.

Любов и отношения. За двойките и роднините, които постоянно са в конфликт и непрекъснато търсят нови поводи за кавги – денят ще премине неблагоприятно. Уравновесените и спокойни хора не са застрашени от житейски бури. Годежите или сватбите е най-добре да насрочите за друг ден. Денят е добър за сексуална близост, но не и за зачеване на дете.

Работа и творчество. Стремете се да работите в екип. Не се отделяйте от колектива, общувайте с колегите и шефовете. Днес няма да се случи нищо кой знае какво, но и вие не предприемайте важни начинания. Не започвайте големи проекти, защото съвсем скоро те ще се провалят. Денят е отличен за анализ на вече приключените за вас работни проекти. Моментът е подходящ за преглед на документация и подреждане на работни архиви.

Днес обаче може да постигнете добри финансови резултати и да проведете успешни пиар кампании. Денят не е подходящ за разрешаването на съдебни спорове. Не е препоръчително на днешния ден да сменятe работата или жилището си. Днес обаче ще творите вдъхновено, Вселената ще ви подкрепя. Учениците и студентите ще усвояват с лекота новите знания и ще взимат успешно изпитите си.

Родените на този ден намират удоволствие в ученето и непрекъснато търсят нови знания. Призванието им е да странстват вечно. В детството и юношеството си са подложени на опасност от сериозни заболявания, но ако ги победят, доживяват до дълбоки старини. Тези хора често притежават необичайни способности. Лесно се отървават от товара на миналото. Понякога дори се отричат от него и се превръщат в скитници.