УМЕН СТИЛ

Умен стил
декември, 2011 г.
 
Кафявото, сивото и синьото са хитовите цветове
 
Искате да изглеждате и елегантни, и екстравагантни едновременно? И сериозни, и секси? И модерни, и по-небрежни? Никакъв проблем! Ето как можете да си поиграете с дрехи в различни стилове, така че да внушавате едновременно няколко неща с външния си вид.
 
Шлиферна рокля + чизми
Спортната рокля в балонна кройка с външни огромни джобове би изглеждала по-елегантно, ако е сиво-синкава на цвят. За по-секси излъчване я комбинирайте с велурени чизми в топло кафяво или в най-модерния за момента цвят за ботуши – конячено.
 Микс делукс
Късото сако от буклес декоративно окантяване ще преобрази в елегантна и най-спортната дънкова риза. Под него спокойно можете да облечете светлосиви тесни дънки и да отидете на работа, а след това – и на бар.
 Сафари „униформа”
С тази XL жилетка с прилеп ръкави и спортно елегантните боти с връзки и най-обикновената права рокля или пола от шлиферен плат ще „блесне” с нова, по-елегантна светлина. Не забравяйте, че кройката на роклята или полата в този случай трябва да е „молив”, за да се хармонизират обемите.
 По-издължен силует
Към спортното супервталено късо кожено яке можете да облечете екстравагантна хайтек минипола с „бухнал” подгъв. С този тоалет ще изглеждате стройни, по-млади и ще се чувствате добре както на работа, така и на парти.
 Нежно кадифе
Тези секси кадифени шорти се комбинират чудесно с късо двуредно сако от груб плат. Артистичен акцент в този тоалет е плюшеният шал с тигрови шарки, небрежно и хлабаво увъртян около шията.
Хипарска елегантност
Блейзер от туид и клин от плътна материя в комбинация с трикотажна минирокля – този ансамбъл въздейства секси и хипарско и въпреки това изглежда елегантно.
 Стрийт мода
С този тоалет можете не само да се разхождате по улиците, но и да отидете на работа, а защо не и на театър?! Качествени чорапогащи, високи ботуши, кожена минипола и пухена спортна шуба… Силуетът е изчистен. Не забравяйте, че косместата кожа е много модерна през този сезон особено при чантите.
 Сиво? Да, но с малко блясък!
Златните копчета правят тъмносивия блейзер по-шик. В светлосивия пуловер с богата поло яка проблясва и нишка ламе. Тоалетът чудесно се допълва от елегантна чанта плик с тигрови шарки, естествено, както си му е редът през този моден сезон.