Уникален спектакъл представи иновативното устройство glo™

Бритиш Американ Табако организира несравнимо събитие, изпълнено с много изненади, като част от официалното представяне на glo™ в България. Специалната вечер протече в Sofia Event Center под слогана „a night to glo“, където над 1000 гости, сред които представители на медиите, бизнес средите и редица светски личности, уважиха събитието и имаха възможността да се запознаят с иновативната технология за нагряване на тютюн на БАТ. Концепцията на glo™ бе представена по изключително интригуващ и увлекателен начин – чрез изпълнения на български и световни артисти, всяко представящо различен аспект на продукта. Практичност, дизайн, иновативност и вдъхновение – четири ключови елемента на glo™ – „оживяха“ пред очите на всички присъстващи в един уникален спектакъл.

Сред основните акценти беше Light Balance, гостуващи за пръв път в България. Те завладяха присъстващите на бляскавата вечер със своя прочит на „иновативността“. Изпълнителите, популярни в глобален мащаб след участията си в известни телевизионни формати, впечатлиха всички с единствено по рода си и спиращо дъха светлинно шоу.

Стилният дизайн на glo™ беше илюстриран чрез интерактивно и новаторско 360-градусово видео. То представи цветовете на устройството – черен, розов, златен и сив, като всеки беше подчертан с отделен фокус и препратка към отличаващите характеристики на glo™.

Иновативното устройство за нагряване на тютюн glo™ стъпи на българския пазар преди по-малко от месец и вече може да бъде открито в някои от най-големите търговски центрове в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. glo™ е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, glo™ може да се ползва до 30 последователни сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е по-малко*. Технологията на glo™ е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области.