ХАРЕСВАШ ЛИ УСТНИТЕ МИ?

Харесваш ли устните ми?
Готвите се да нанесете върху устните си възможно
най-яркия цвят червило? Да, празник е все пак. Но устните могат да изглеждат празнично гримирани не само в червено…
 За очите също сме казали няколко думи…
Коралово
Точно този нюанс на червеното отива изключително много на дами с руси коси и бяла кожа. В този случай гримът на очите може да е съвсем незабележим – леки сребристи сенки върху целия клепач са абсолютно достатъчни. Добре е да комбинирате кораловото червило с бижу в такъв цвят.
 
Доматено червено
Най-правилните оттенъци на червеното търсете в колекциите на Боби Браун, Шанел и Джорджо Армани. Прието е, че този цвят отива на всички дами, но ние ви съветваме да бъдете по-внимателни. Яркото доматеночервено червило не търпи суета. Гримът трябва да бъде много техничен. Ще ви трябва точна ръка, която безпогрешно да нанесе контура на устните.
Невидима нуга
Диор и Хелена Рубинщайн много харесват точно тази ненатрапчива естественост на устните. по тяхно мнение модата на натуралните оттенъци никога не си отива. А и не зависи от възрастта и от цвета на косата. Червилото в цвят светла нуга можете да нанесете направо с пръсти, с лека небрежност. Стига самият продукт да съдържа блестящи частици!
А очите?
Игра на цветове и светлини, балансиране между невинността и порока… Макиажът за Коледа може да изразява единство на противоположностите. Ето с какви средства.
Северно сияние
Е, ако нямате смелост да изрисувате точно така очите си с графитено сиво, бяло и златисто, тогава поне съчетайте тези три цвята в рамките на клепачите си и ще получите празничен грим.
А по-дръзките могат да копират буквално нашето предложение, което пък ние сме заимствали от Dior.
Зима в окото
Но не и в сърцето. Ето това се нарича игра на контрастите – бяло и черно, матово и гланцово. Внимавайте много при изтеглянето на очната линия под долния клепач. Упражнете се няколко пъти, преди да нанесете окончателно празничния грим.