Четиринайсти Лунен ден

Четиринайсти Лунен ден

Символи: тръба

Много мощен ден в енергийно отношение.  Благоприятен и неблагоприятен в еднаква степен. Успешен ден за нови начинания, за решаващи стъпки в достигането на някаква цел. Активните и целеустремени хора ще се чувстват в стихията си. Каквото и да започнете днес – ще ви удава. Всички действия, впрегнати в позитивни цели ще ви донесат полза. Енергийният поток е много силен, използвайте го максимално.

Силната енергия може да повлияе негативно върху самочувствието ви. Мнозина прекарват деня в меланхолия и униние. Случаите на самоубийства са най-високи на този ден. Фобиите се обострят. Може да възникне мания за преследване. Най-доброто лекарство срещу внезапно нахлулата тъга е физическото натоварване. Отдайте се на спорт или на основно почистване. Изхвърлете меланхолията и унинието, ако не искате да останете в плен на депресията за дълго. Безделието е противопоказно. Мързелът само ще подпомогне натрупването на неизраходена енергия, а застоялата енергия може да се отрази здравето единствено негативно.

Посветете деня на важни дела. Работете с информация. Днес тя има силно влияние. Случайно прочетено заглавие във вестник или пък част от дочут разговор могат да окажат голяма роля върху развитието на дейността ви. Вслушвайте се в съветите на околните. Някои може би ще посветят сили и време за получаването на тайни знания. При такива хора, стига да положат точните усилия се отваря третото око. Днес може да медитирате и да се молите, но не прекалявайте с тези занимания. Не придавайте голямо значение на сънищата си. Няма да се сбъднат и не носят важна информация.

Здраве и хранене. Добре е да се очистите както физически, така и духовно. Уязвими днес са червата. Опитайте се да изгоните токсините от стомаха и червата. Препоръчително е т. нар. „сухо“ гладуване, понеже течностите имат отрицателен енергиен заряд в четиринайстия лунен ден. Смята се, че всяка приета течност замърсява организма, така че старайте се да пиете по-малко вода, сокове и пр. Добре е да ядете орехи.

Не е препоръчително да преяждате. Откажете се и от алкохола и тютюнопушенето. Не е претоварвайте зрението си. Здравословните неразположения, възникнали днес, ще преминат леко, но могат да доведат след себе си други. Лекувайте се упорито, за да прекъснете веригата на болестта. Не приемайте подобрението на болестните симптоми като знак за прекъсване на лечението. Следете и за изпълнението на обещанията си. Връщайте дълговете си, прощавайте на тези, които ви обиждат и не обиждайте другите.

Любов и взаимоотношения. Хубав ден за комуникация от всякакъв вид. Отделете време за роднините си, но общувайте не само с близките си, а и с колегите си, с познатите си. Хората днес са настроени решително, мислят рационално. Използвайте максимално тяхната готовност за обмен на информация. Денят не е добър за бракосъчетания, също както и за разводи. Сключените в днешния ден бракове, могат да доведат до нарушаване на топлите отношения в семейството или до разрив в отношенията между роднините.

Днешният ден предлага различни видове изкушения, в това число и сексуални. Възможно е да почувствате силно влечение към човек от противоположния пол, дори и да не го познавате добре. Интимната близост е позволена днес, но би било хубаво и да съблюдавате някакви граници. Денят е подходящ и за зачеване на дете. Ще се роди човек, който ще защитава паметта на предците си.

Работа и творчество. Не изпускайте днешния ден!  Бъдете активни и трудолюбиви. Споделяйте смело идеите си и правете предложения на публични събрания. Обсъдете някои въпроси с началниците си. Колегите ви днес също ще бъдат настроени работно и ще оцените ефекта на коективната работа. Пристъпете към изпълнението на нови проекти. Кариеристите обаче следва да бъдат внимателни. Днес шефовете се вглеждат внимателно в подчинените си и може да наградят с премия или повишение само онези от тях, които са наистина активни и креативни.

Днес всичко ще ви се удава. Разрешавайте смело финансови въпроси, привличайте партньори. Сделките с недвижимо имущество ще имат успех. Ако имате намерение да смените местоработата си, дейността си, да отидете в командировка или пък да излезете в отпуска – направете го – денят ви дава своята подкрепа. Следователите, детективите, полицаите ще имат успех. Престъпленията днес се разкриват лесно. Творците ще изпитат необикновен прилив на вдъхновение, учените ще застанат на прага на важни открития. Денят е особено добре настроен към музикантите.

Родените на този ден търсят своето призвание през целия си живот, защото чувстват, че са дошли на земята със специална мисия. Те са харизматични и често успешни. Притежават голяма сила и способност да увличат хората след себе си. Умни, дори хитри са. Способни са да се застъпят за някого. Не очаквайте от тях подчинение. Тези хора са готови на подвизи. Вътрешно са чисти, но и придирчиви.