ЧЕТИ, ИЗБЕРИ И СПЕЧЕЛИ – ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЗА ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ

 
 
Иновативен дизайн за
повече свободно време
 
 
 
Съвременната жена със сигурност иска да има повече свободно време, което да отдели за себе си, за семейството и за любимия. Време, което да използва както тя иска. Незаменимият ù съюзник в тази „мисия“ е… индустриалният дизайн, колкото и това да ви изглежда странно на първо четене.
Индустриалният дизайн и
 
иновативното използване на пространството
позволяват на производителите на съдомиялни машини да поберат 14 комплекта за хранене в 60-сантиметрова площ, или 10 комплекта – 45-сантиметрова. При това без да се правят компромиси с качеството на измиване, дори напротив.
Сърцето на новата съдомиялна Hotpoint-Ariston е
 
моторът FlexiPower
който може да променя налягането на струята вода по време на работа в много широки граници в зависимост от степента на замърсеност на съдовете. Съвременната жена може да разчита на сензорите, които да определят колко са замърсени съдовете и да дозират водата, налягането и температурата на измиване.
 
С много просто и елегантно решение горната кошница на уреда може да се повдигне с 5 см и да освободи място отдолу за голяма тава или тенджера.
 
Новите телескопични системи и лагери гарантират, че напълно извадени и напълно натоварени, кошниците се плъзгат лесно и леко.
Съдомиялните се самопочистват, като този процес е свързан и с дезинфекция, а това предпазва от образуването на неприятни миризми. Когато в къщата има бебе, на помощ можете да извикате
 
програмата Baby Cycle
Тя облекчава младите майки с дезинфекцирането на бебешката посуда.
За да не притеснява сладките сънища на бебето, съдомиялната може да работи напълно безшумно. Всъщност програмата Good Night може да се пуска и през деня – така майката няма да чува как домашният помощник работи вместо нея, осигурявайки ù повече свободно време.
Съвременната жена знае, че да използва съдомиялна е
 
по-икономично и екологично
защото при пълен цикъл уредът хаби само 10 л вода. При стандартно миене на съдовете в мивката това количество изтича само за измиването на 1 тенджера. А какво остава за цели 14 комплекта съдове?! Екопрограмата на съдомиялната позволява да се измиват нормално тигани и съдове при намалена консумация на електроенергия и вода. Не бива да пропуснем да споменем и енергийната ефективност на уреда, която е от най-високия клас А+. Което подчертава, че съвременната жена е и екологично отговорна.
 
Многобройни допълнителни опции
са добрите „плодове“ на съвременния индустриален дизайн. Това са програмите „Половин зареждане“, „Отложен старт“, „Накисване“, „Деликатна“ (за кристалните чаши). И всички те са разработени с една-единствена цел – да оставят на съвременната жена повече свободно време за приятно използване.