ЧЕТИ, ИЗБЕРИ И СПЕЧЕЛИ

СПЕЧЕЛИ ХЛАДИЛНИК, ПЕРАЛНЯ или ПЕЧКА от "ИНДЕЗИТ". 
ИЗБЕРЕТЕ САМИ КАКВО ДА ПРИТЕЖАВАТЕ.
Ако все още не сте се регистрирали – можете да го направите на всеки етап от играта и да отговорите на всички активни въпроси.
 
ВСЯКА СЕДМИЦА ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО СПОДЕЛЯ НА СТЕНАТА СИ
ПУБЛИКАЦИИТЕ ЗА ИГРАТА НА "ИНДЕЗИТ" ОТ НАШАТА СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК
ЩЕ ПОЛУЧИ НОВИЯ БРОЙ НА "БЕЛА".
 
 
 
 
 Гениално решение
 
 
Наистина гениалните неща са наглед толкова обикновени – чак да се чудиш как никой преди това не се е сетил за тях. Марката Hotpoint е погледнала с нови очи на пералнята, когато е изобретила системата за захранване с топла вода.
 
 
Сигурно не сте се замисляли, но най-голяма част от електрическата енергия пералнята използва, за да загрее водата до необходимите градуси, които да гарантират отлични резултати от прането. Иновацията при модела на Hotpoint са
двата входа за вода – топла и студена
На английски се нарича SunWash System. Традиционно пералните на нашия пазар са само с един вход за студена вода, която се подгрява в машината в зависимост от избраната програма/температура. Така се пропуска уникална възможност за спестяване до 50% от консумацията на електроенергия при зададена програма.
Моделът, който ви представяме, е особено подходящ при наличие на централно захранване с топла вода вкъщи или при генериране на топла вода чрез соларни системи, тъй като уредът се свързва директно към източника и се избягва подгряване на водата в машината (понякога до 90 градуса).
При стандартна програма „Памук 60 градуса“ (при капацитет 7 кг, енергиен клас А) се изразходват 1,52 kW електроенергия за час, докато същата пералня, но снабдена със SunWash System (входа за топла вода) при същата програма консумира едва 0,787 kW електричество за час.
Освен това пералнята разполага със
 
специални програми
за пране на вълна, против алергии, против петна, за коприна и за самопочистване.
Капацитетът от 7 килограма и 1200 оборота на въртене на барабана гарантират перфектното изпиране. А трите години гаранция осигуряват още повече удобство и сигурност при използване на уреда. Разбира се, температурата и оборотите могат да се регулират и ръчно, а големият дисплей с течни кристали дава постоянна информация за етапа от цикъла на пране, избраната програма и оставащото време.